In het seizoen 2013 hebben we om de 2 weekeinden op zaterdag een maaltijd georganiseerd. en in de maanden Juli en Augustus zelfs wekelijks. Dit is een groot succes geworden, precies zoals we het bedoelen is de ontmoeting het doel maaltijd het middel. Leuke ontmoetingen hebben hebben we gehad. en ook lekker gegeten. Hieronder het lente menu, geserveerd zolang er asperges waren:

 

lenteMenu:

Voorgerecht

Tompouce van asperge en zalm

(wellicht de laatste dit seizoen!!)

Hoofdgerecht

Supermalse Lamsrollade in portjus met een stamppotje van Raapsteel

Lamsvlees van schapenmelkerij de schaepsdyck

Met groenten van Groenteboer Alphen

Dessert

Rabarbercompote met aardbeien

uit eigen tuin!

Koffie / thee

 

Wijnen

Tijdens de maaltijden schenken we lokale wijn van hof van Baarle of van wijngaard de Dassemus

 


2015award winner silver

supporter Cittaslow