In het seizoen 2015 organiseren we  maaltijden als er vraag is. Alles volgens het beproefde concept: de ontmoeting het doel en maaltijd het middel. Dit zorgt voor Leuke ontmoetingen, en ook lekker eten. We gaan daarbij ook bewust met ons eten om en gebruiken zoveel mogelijk produkten uit de streek, en van het seizoen. Hieronder het zomermenu, wat we serveerden op zaterdag 18 Juli. We genoten dit 4 gangen diner heerlijk in onze tuin.

zomer Menu:

Aperitief: een fris alcoholisch aperitiefje van het huis

Voorgerecht: Duo van Gazpacho en zomerse selderij-appel soep

(uit het Alfs kookbuukske)

  

Hoofdgerecht: runderstoofpot van belgische dikbillen

Rundsvlees van van het zandeind Met overschotel van courgette, tomaat en ei  en nieuwe aardappeltjes in de schil uit de oven van Groenteboer Alphen

 

Dessert: aardbei-rabarber compote

Koffie / thee

Wijnen: Tijdens de maaltijden schenken we lokale wijn van hof van Baarle

boshovenMAALTIJD 18 7 2015

2015award winner silver

supporter Cittaslow