• Welkom
  • Camping veld
  • Camping veld
  • smalle doorgang
  • Avondwandeling


Grensstreek tussen Breda Tilburg en TurnhoutCamping Boshoven in birdsview!

Er is een mooie opname gemaakt van onze camping met een echte drone! Bekijk het filmpje voor een gratis vlucht

de opname is gemaakt door Rommen Bravenboer fotografie

 

Zoekt u een mooie comfortabele camping in Brabant aan de grens met België? Dat is minicamping Boshoven. De camping ligt in Alphen in het landelijk gebied tussen de steden Tilburg, Breda en Turnhout. Deze grensstreek zit vol spannende verhalen en de contrasten van de twee landen en zijn bewoners zijn duidelijk zichtbaar. De camping ligt aan de rand van een bosrijk gebied, met volop fiets en wandelmogelijkheden. Het afwisselende grensland met akkers, weiden en bossen is een ideaal decor voor elke vakantie.
Nicole en Hugo ontvangen u graag en doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op het boerenerf. De rustieke sfeer zal uw buiten ervaring nog aangenamer maken. Doordat de camping klein is, is het altijd rustig en is er echt aandacht voor u als gast.

Wij laten u graag genieten van de specialiteiten uit onze streek! De aktiviteiten die wij organiseren nemen u mee op ontdekkingstocht. Lees hier wat gasten schrijven over de intieme sfeer op de kleinste minicamping van de grensstreek. En lees wat er te beleven en ontdekken is in onze streek. Wij vertellen u graag wat u niet mag missen en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Bent u benieuwd of er een plaatsje vrij is? Kijk vrijblijvend in ons online reserveringssysteem om direkt te zien of er plaats is.

Met 10 plaatsen, is onze camping met recht de kleinste minicamping van de grensstreek. Het kampeerveld is rondom begroeid met berken, krulwilgen en seringen. In de lente staat het vol met narcissen.
Groots is onze camping wat betreft comfort. alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van 6 ampére. Er is gratis WIFI internet en modern sanitair met vloerverwarming. Alles onder handbereik, dichtbij je kampeerplaats. Ook is er een gezellige huiskamer waar je medegasten kunt ontmoeten. In de Huiskamer vindt u ook een ruime keus aan informatie over de omgeving en een aantal wandel en fietsroutes. Voor afvalinzameling hebben we onze eigen milieustraatje waar alles netjes gescheiden ingezameld kan worden. Het campeerterein is toegankelijk voor tenten caravans maar natuurlijk ook voor campers. Heeft U een hond of kat? die mag gratis mee camperen!

Dit bieden wij U aan voor aantrekkelijke tarieven

plattegrond

Via de knop 'reserveren' verschijnt deze plattegrond en kunt u uw favoriete plaats uitzoeken. U kunt direkt kijken wanneer er plaatsen vrij zijn en online reserveren. Reserveren is kosteloos.

gratis internet

2015award winner silver

supporter Cittaslow