• Welkom
  • Camping veld
  • Camping veld
  • smalle doorgang
  • Avondwandeling


Grensstreek tussen Breda Tilburg en TurnhoutNazomer buitenkans

Wie wil er niet een rustig plekje voor zichzelf, een beetje quality-time in de rustige nazomer. Ofschoon er slechts 10 plaatsen zijn, is onze boerencamping niet vaak volgeboekt! En zelfs als alle plaatsen bezet zijn is het rustig. Wil je geen stress? kom dan nu naar het rustige Camping Boshoven! Een verblijf op ons boerenerf voelt voor velen als thuiskomen. Gemoedelijk en gastvrij in het brabantse. Is onze camping een mooie plek om te verblijven. Door de centrale ligging ten opzichte van de steden Tilburg, Breda en het Belgische Turnhout is het ook een prima plaats om leuke ontdekkingstochten te ondernemen. Kijk in ons online reserveersysteem en check online de beschikbaarheid, voor net dat plaatsje wat U zoekt.

 boshoven premium

Zoekt u een mooie comfortabele camping in Brabant aan de grens met Belgiƫ? Dat is minicamping Boshoven. De camping ligt in Alphen in het landelijk gebied tussen de steden Tilburg, Breda en Turnhout. Deze grensstreek zit vol spannende verhalen en de contrasten van de twee landen en zijn bewoners zijn duidelijk zichtbaar. De camping ligt aan de rand van een bosrijk gebied, met volop fiets en wandelmogelijkheden. Het afwisselende grensland met akkers, weiden en bossen is een ideaal decor voor elke vakantie.
Nicole en Hugo ontvangen u graag en doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op het boerenerf. De rustieke sfeer zal uw buiten ervaring nog aangenamer maken. Doordat de camping klein is, is het altijd rustig en is er echt aandacht voor u als gast.

Wij laten u graag genieten van de specialiteiten uit onze streek! De aktiviteiten die wij organiseren nemen u mee op ontdekkingstocht. Lees hier wat gasten schrijven over de intieme sfeer op de kleinste minicamping van de grensstreek. En lees wat er te beleven en ontdekken is in onze streek. Wij vertellen u graag wat u niet mag missen en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Bent u benieuwd of er een plaatsje vrij is? Kijk vrijblijvend in ons online reserveringssysteem om direkt te zien of er plaats is.

Aktiviteiten op de camping

Nicole en Hugo organiseren graag aktiviteiten voor hun gasten. Er is veel mogelijk; Een streekmaaltijd, wandeling of kampvuur. Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Boshoven zomeravondbuffet

Beleef het Bels Lijntje

boshoven toren bels lijntje

Ga je onze omgeving op de fiets verkennen? dit mooie toeristich fietspad passeert camping Boshoven en kun je dan niet missen....

lees meer...

2015award winner silver

supporter Cittaslow