• Welkom
  • Camping veld
  • Camping veld
  • smalle doorgang
  • Avondwandeling


Grensstreek tussen Breda Tilburg en TurnhoutNog  plaatsen beschikbaar tussen Hemelvaart en Pinksteren!

Het lange Hemelvaart weekeind is al een tijdje volgeboekt. Maar vanaf zondag 2 Juni tot zaterdag 8 juni zijn er nog een paar plaatsjes om volledig tot rust te komen. Na het Pinksterweekeind (8-9-10 Juni) zijn er ook volop buitenkansjes op onze kleine boeren camping. We hebben alvast het mooiste weer besteld. Maar met een goed humeur kom je ook al een heel eind. Kijk hier in ons online reserveersysteem en check de beschikbaarheid, voor net dat plaatsje wat U zoekt.

narcis

 

Zoekt u een mooie comfortabele camping in Brabant aan de grens met Belgiƫ? Dat is minicamping Boshoven. De camping ligt in Alphen in het landelijk gebied tussen de steden Tilburg, Breda en Turnhout. Deze grensstreek zit vol spannende verhalen en de contrasten van de twee landen en zijn bewoners zijn duidelijk zichtbaar. De camping ligt aan de rand van een bosrijk gebied, met volop fiets en wandelmogelijkheden. Het afwisselende grensland met akkers, weiden en bossen is een ideaal decor voor elke vakantie.
Nicole en Hugo ontvangen u graag en doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op het boerenerf. De rustieke sfeer zal uw buiten ervaring nog aangenamer maken. Doordat de camping klein is, is het altijd rustig en is er echt aandacht voor u als gast.

Wij laten u graag genieten van de specialiteiten uit onze streek! De aktiviteiten die wij organiseren nemen u mee op ontdekkingstocht. Lees hier wat gasten schrijven over de intieme sfeer op de kleinste minicamping van de grensstreek. En lees wat er te beleven en ontdekken is in onze streek. Wij vertellen u graag wat u niet mag missen en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Bent u benieuwd of er een plaatsje vrij is? Kijk vrijblijvend in ons online reserveringssysteem om direkt te zien of er plaats is.

Nieuw: kies uw favoriete kampeerplaats

Nieuw: ons online reserveersysteem is geheel vernieuwd en voorzien van een interactieve plattegrond. Kies nu zelf juist dat kampeerplekje dat bij u past en check online de beschikbaarheid. Is net dat plaatsje wat U zoekt nog vrij? reserveer dan online, en we zullen u hartelijk ontvangen!

plattegrond

En vergeet niet de te kijken op de aktiviteitenkalender want misschien is er een leuke wandeling of kun u mee eten! Dat wordt vast heerlijk camperen!

 

Beleef het Bels Lijntje

boshoven toren bels lijntje

Ga je onze omgeving op de fiets verkennen? dit mooie toeristich fietspad passeert camping Boshoven en kun je dan niet missen....

lees meer...

Aktiviteiten op de camping

Nicole en Hugo organiseren graag aktiviteiten voor hun gasten. Er is veel mogelijk; Een streekmaaltijd, wandeling of kampvuur. Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Boshoven zomeravondbuffet

2015award winner silver

supporter Cittaslow