• Welkom
  • Camping veld
  • Camping veld
  • smalle doorgang
  • Avondwandeling


Grensstreek tussen Breda Tilburg en TurnhoutLast minute voordeel!

Wegens annulering is de mooiste plaats beschikbaar op onze kleine boeren camping van aanstaande vrijdag tot zondag. Reserveer nu deze plek voor € 35.00 ipv € 37.50. (De korting wordt na reservering verrekend)

Geen stress vakantie!

De media kakelt momenteel over vakantiefiles en drukte her en der. Wie wil er dan niet een rustig plekje voor zichzelf? Ofschoon er slechts 10 plaatsen zijn is onze camping nu niet volgeboekt! Het is zelfs rustig en dus een kans bij uitstek om een plekje op deze karakteristieke kleine boeren camping te reserveren. Met Camper, caravan of tent. De weersvoorspellingen voor komende week zijn in Brabant zelfs beter dan in Frankrijk. Wil je geen stress? kom dan nu naar het rustige Camping Boshoven! Een ideale manier om de stress van je af te houden. Kijk in ons online reserveersysteem en check online de beschikbaarheid, voor net dat plaatsje wat U zoekt.

 boshoven premium

Beleef het Bels Lijntje

boshoven toren bels lijntje

Ga je onze omgeving op de fiets verkennen? dit mooie toeristich fietspad passeert camping Boshoven en kun je dan niet missen....

lees meer...

Zoekt u een mooie comfortabele camping in Brabant aan de grens met België? Dat is minicamping Boshoven. De camping ligt in Alphen in het landelijk gebied tussen de steden Tilburg, Breda en Turnhout. Deze grensstreek zit vol spannende verhalen en de contrasten van de twee landen en zijn bewoners zijn duidelijk zichtbaar. De camping ligt aan de rand van een bosrijk gebied, met volop fiets en wandelmogelijkheden. Het afwisselende grensland met akkers, weiden en bossen is een ideaal decor voor elke vakantie.
Nicole en Hugo ontvangen u graag en doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op het boerenerf. De rustieke sfeer zal uw buiten ervaring nog aangenamer maken. Doordat de camping klein is, is het altijd rustig en is er echt aandacht voor u als gast.

Wij laten u graag genieten van de specialiteiten uit onze streek! De aktiviteiten die wij organiseren nemen u mee op ontdekkingstocht. Lees hier wat gasten schrijven over de intieme sfeer op de kleinste minicamping van de grensstreek. En lees wat er te beleven en ontdekken is in onze streek. Wij vertellen u graag wat u niet mag missen en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Bent u benieuwd of er een plaatsje vrij is? Kijk vrijblijvend in ons online reserveringssysteem om direkt te zien of er plaats is.

Nieuw: kies uw favoriete kampeerplaats

Nieuw: ons online reserveersysteem is geheel vernieuwd en voorzien van een interactieve plattegrond. Kies nu zelf juist dat kampeerplekje dat bij u past en check online de beschikbaarheid. Is net dat plaatsje wat U zoekt nog vrij? reserveer dan online, en we zullen u hartelijk ontvangen!

plattegrond

En vergeet niet de te kijken op de aktiviteitenkalender want misschien is er een leuke wandeling of kun u mee eten! Dat wordt vast heerlijk camperen!

 

2015award winner silver

supporter Cittaslow