• Welkom
  • Camping veld
  • Camping veld
  • smalle doorgang
  • Avondwandeling


Grensstreek tussen Breda Tilburg en TurnhoutCorona

Is mini camping Boshoven gesloten?

Vooralsnog gaat de camping gewoon open. Mocht je een vakantie willen boeken (en ben je niet ziek), neem dan voor de zekerheid even contact op voordat je boekt.

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Dat ligt er aan of je een annuleringsverzekering hebt en zo ja wat de voorwaarden daar van zijn. Heb je geen annuleringsverzekering dan kan het toch zijn dat je een deel van het aanbetaalde bedrag terug krijgt. Die informatie is te vinden in de algeme voorwaarden van de camping. 

Kan ik een boeking verplaatsen?

Neem even contact met ons op via mail of telefonisch. We kijken dan samen naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van de boeking. Dat is mede afhankelijk van de beschikbaarheid

Hoe zit het met de veiligheid op de camping?

We hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf. Zo wordt het sanitair extra schoongemaakt, zijn er extra gedragsregels voor gasten 
Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Zoekt u een mooie comfortabele camping in Brabant aan de grens met Belgiƫ? Dat is minicamping Boshoven. De camping ligt in Alphen in het landelijk gebied tussen de steden Tilburg, Breda en Turnhout. Deze grensstreek zit vol spannende verhalen en de contrasten van de twee landen en zijn bewoners zijn duidelijk zichtbaar. De camping ligt aan de rand van een bosrijk gebied, met volop fiets en wandelmogelijkheden. Het afwisselende grensland met akkers, weiden en bossen is een ideaal decor voor elke vakantie.
Nicole en Hugo ontvangen u graag en doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op het boerenerf. De rustieke sfeer zal uw buiten ervaring nog aangenamer maken. Doordat de camping klein is, is het altijd rustig en is er echt aandacht voor u als gast.

Wij laten u graag genieten van de specialiteiten uit onze streek! De aktiviteiten die wij organiseren nemen u mee op ontdekkingstocht. Lees hier wat gasten schrijven over de intieme sfeer op de kleinste minicamping van de grensstreek. En lees wat er te beleven en ontdekken is in onze streek. Wij vertellen u graag wat u niet mag missen en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Bent u benieuwd of er een plaatsje vrij is? Kijk vrijblijvend in ons online reserveringssysteem om direkt te zien of er plaats is.

Aktiviteiten op de camping

Nicole en Hugo organiseren graag aktiviteiten voor hun gasten. Er is veel mogelijk; Een streekmaaltijd, wandeling of kampvuur. Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Boshoven zomeravondbuffet

Beleef het Bels Lijntje

boshoven toren bels lijntje

Ga je onze omgeving op de fiets verkennen? dit mooie toeristich fietspad passeert camping Boshoven en kun je dan niet missen....

lees meer...

2015award winner silver

supporter Cittaslow