Het buitenleven ervaar je het beste door iets te ondernemen in de omgeving. Wij bieden hiervoor verschillende activiteiten aan. Zo is er de  Avondwandeling, of om echt te onthaasten de stiltewandeling. Ook zijn er mogelijkheden voor een Do-in yogales.

Of wilt U met ons mee-eten? dan is er de niet te versmaden  Streekmaaltijd. Informeer naar de mogelijkheden, er kan meer op onze camping dan U zich wellicht kunt voorstellen! Voor de echte doeners organiseren we van tijd tot tijd tuinwerkdagen. Deze zijn in het voor en najaar. Interesse? geef je dan op voor de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak de tuin wakker! za 5 Maart

Voor iedereen die graag een paar uurtjes buiten aan de slag gaat organiseren we weer een gezellige tuinwerkdag. Op zaterdag 5 Maart nodigen we alle liefhebbers van aktief buitenleven uit om met ons samen de tuin in te gaan. We maken de tuin wakker, vegen de laatste restjes van de winter weg en laten het voorjaar binnenstromen.

tuinwekdaglunch

Yoga op de camping!

Nicole is gecertificeerd Do-In Yoga docente. Zij biedt de mogelijkheid om in kleine groepjes aan Yogalessen deel te nemen. Een oosterse mainier om te onthaasten op het westerse platteland! informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stiltewandeling

Tijdens deze +/- 1 uur durende wandeling zoeken we de stilte op in de bossen en omgeving maar ook in onszelf. Soms is het in ons hoofd net een drukke marktplaats. Om even helemaal los te komen uit die drukte is een stilte wandeling een heel goede manier.

Streekmaaltijd; een avond genieten

De streekmaaltijd is samen eten op Minicamping Boshoven. Een avondvullend programma in een bourgondische en huiselijke sfeer, waarbij de ontmoeting het doel is en de maaltijd het middel.

Avondwandeling

De avondwandeling is een korte wandeling van ca 1,5 uur, afstand 2 tot 3 kilometer. De wandeling voert langs enkele markante plekken in de nabije omgeving van onze camping en wordt toegelicht met een praatje.

2015award winner silver

supporter Cittaslow