Terugblik

Hieronder aktiviteiten die plaatsvonden rondom onze camping

za 7 November: Buitendag!

Seneca zei: “Bezit schenkt slechts blijdschap als je het deelt”

 

Deze gedachte brengt ons ertoe mensen uit te nodigen samen met ons het buitenleven mee te maken. Op zaterdag 7 November nodigen we iedereen uit die van aktief buitenleven houdt naar ons boerenerf te komen. Het is een ontmoeting terwijl je aktief aan de slag bent!

 

boshoven buitendag

lees hier verder voor meer info:

za 10 Oktober: tuin-mee-werk-dag

Seneca zei: “Bezit schenkt slechts blijdschap als je het deelt”

 

Deze gedachte brengt ons ertoe om mensen uit te nodigen om het buitenleven mee te maken. Op zaterdag 10 Oktober is de jaarlijkse herfst Tuin-mee-werk-dag op minicamping Boshoven in Alphen. We nodigen je uit om samen dit karwei aan te pakken waar we o.a de perken onkruidvrij maken, klein snoeiwerk toepassen en al het ander vóórkomende werk. Een ontmoeting terwijl je aktief aan de slag bent!

HERFSTBLAD OP CAMPINGVELD (2)

lees hier verder voor meer info:

Feest op de camping: Fête de 'lamour!

op zaterdag 21 juni was de camping weer geheel gereserveerd voor een bijzonder feest. Met fête de 'lamour werd de relatie van Mendy en Bart gevierd. dit schreven zij over onze camping: “Onze feestlocatie was een camping in Alphen, net onder Breda. Die hebben we helemaal afgehuurd. Daar kon iedereen ook meteen lekker blijven slapen. Het had een prachtige tuin met mooie planten en bloemen en allemaal leuke hoekjes; we zagen ons feest meteen voor ons. Liefde op het eerste gezicht!”

 

 fetedelamour

Hallo Lente, hallo seizoen 2015!

Het campeerseizoen is begonnen! onze camping is geopend vanaf vrijdag 27 Maart 2015. Met veel enthousiaste hulp is er op 21 maart gewerkt om plaats te maken voor de lente.

boshoven houtwal

Houthakkers weekeind: 10-11 Oktober!

Heb je zin in een aktief weekeind? Wil je het buitenleven eens echt ervaren? In het najaar zijn we begonnen met een proef om gasten te laten meehelpen met hout klein maken voor de kachel! Er werd gezaagd met de kettingzaag en de cirkelzaag. Verder natuurlijk houtkloven en alles in de opslag sjouwen. Minicamping Boshoven biedt voor de arbeid een gratis lunch, avondeten en een gratis overnachting op de camping! Wil je dit ook eens ervaren, neem contact op om op de hoogte te blijven voor de volgende gelegenheid!

DSC00983

lees hier verder voor meer info:

2015award winner silver

supporter Cittaslow