26 Juli Schuurbal bij onze camping!

schuurbalbanner

26 Juli was een bijzondere dag voor onze camping want een uniek plattelands evenement werd georganiseerd in onze schuur door buurtvereniging Boshoven

de schuur naast onze camping was voor deze avond helemaal leeg gemaakt. En er kwam een dansvloer en een podium in. De Life muziek van de Alphense 'van Hal Brothers' stond garant voor  goede muziek waarop gedanst werd. Verder natuurlijk een bar, stoelen en veel sfeer en gezellige mensen. Het was geen disco voor de jonge jeugd, maar een gezellig buurtfeest waar de mensen vanaf 30+ zich goed thuis zullen voelden. De gasten die op onze camping verbleven kregen gratis entree. De meesten maakten van deze mogelijkheid gebruik en genoten van dit evenement!

Bezoek dit evenement ook op facebook: www.facebook.com/theatershowboshoven

 

schuurbal affiche 2014 klein

Wat is nu de reden voor zo'n feestje?

het is een in ons dorp een goed gebruik dat er ter gelegenheid van een gouden bruiloft gefeest wordt. De buren van Minicamping Boshoven waren dit voorjaar 50 jaar getrouwd. eerst wordt dan de hele straat versierd en het feest in familiekring gevierd. Ook de buren hebben daarbij hun rol. Zij versieren de straat en regelen zaken als het vervoer naar de feestlokatie. Later volgt er dan een openbaar evenement waar gefeest wordt. de opbrengst van dit feest is voor de buurtvereniging. Op zaterdag 26 juli is het daarom dus bal op Minicamping Boshoven!

het gouden paar

2015award winner silver

supporter Cittaslow