Met 10 plaatsen, is onze camping met recht de kleinste minicamping van de grensstreek. Het kampeerveld is rondom begroeid met berken, krulwilgen en seringen. In de lente staat het vol met narcissen.
Groots is onze camping wat betreft comfort. alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van 6 ampére. Er is gratis WIFI internet en modern sanitair met vloerverwarming. Alles onder handbereik, dichtbij je kampeerplaats. Ook is er een gezellige huiskamer waar je medegasten kunt ontmoeten. In de Huiskamer vindt u ook een ruime keus aan informatie over de omgeving en een aantal wandel en fietsroutes. Voor afvalinzameling hebben we onze eigen milieustraatje waar alles netjes gescheiden ingezameld kan worden. Het campeerterein is toegankelijk voor tenten caravans maar natuurlijk ook voor campers. Heeft U een hond of kat? die mag gratis mee camperen!

Dit bieden wij U aan voor aantrekkelijke tarieven

plattegrond

Via de knop 'reserveren' verschijnt deze plattegrond en kunt u uw favoriete plaats uitzoeken. U kunt direkt kijken wanneer er plaatsen vrij zijn en online reserveren. Na betaling is de reservering definitief. Voor alle reserveringen en overnachtingenf op onze camping gelden onze algemene voorwaarden.

kampeerplaats, standaard of premium!

De afgeplopen jaren is wel gebleken dat veel van onze gasten graag op het plekje achter onze tuin staan. Deze plek is ruimer en biedt uitzicht over de akkers. We hebben deze plaats de PREMIUM kampeerplaats gedoopt. Vanwege de extra ruimte is deze plek €2,50 per nacht duurder dan de overige plaatsen. Wilt u weten of dit plekje beschikbaar is? Klik hier voor online reserveren Of kijk hier op de plattegrond voor de andere kampeerplaatsen

boshoven premium

2015award winner silver

supporter Cittaslow