Boshoven review uitgelicht op Zoover!

Onlangs kwam zoover een kijkje nemen op onze camping gewapend met camera en confetti. Een van onze schitterende reviews staat deze keer uitgelicht op het blog van zoover

 

Woensdag 10 Januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Minicamping Boshoven wint een Oranje Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er ruim 50 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De gasten beoordeelden onze camping met een waarderingscijfer gemididdeld met een 8,9!We doen elk seizoen ons uiterste om te zorgen dat elke gast zich thuis voelt op onze camping.  Dit doen we door te zorgen voor een nette accomodatie maar zeker ook door aandacht aan de gasten te schenken. Op onze kleine camping leer je elkaar kennen en heb je de boeiendste gesprekken!

Voor ons begint het jaar dus supergoed! Al die mooie beoordelingen zijn ook bij de organisatoren van zoover opgevallen!  Dank aan alle gasten die een review schreven. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, het kan nog altijd! Klik op het zooverscherm met onze score.

 Banner orange hn

 

Logo award Orange 2017

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

2015award winner silver

supporter Cittaslow