Er is in de directe omgeving veel te ontdekken. Zowel in de steden en dorpen zijn tal van plaatsen die meer dan de moeite waard zjin. lees verder voor een selectie van ontdekkingstochten die vanaf de kleinste minicamping zijn te ondernemen

d'n grôôte oorlog 14-18

In België werd de afgelopen jaren 'grote oorlog' herdacht. De eerste wereldoorlog vond 100 jaar geleden plaats. In ons grensgebied is sinds deze herdenking veel te beleven en te leren over de 1e wereldoorlog 1914-1918. Drie educatieve en interactieve routes geven een beeld van wat deze oorlog in onze omgeving tweegbracht

 

interactieve fietsroute

Streekprodukten

Er zijn steeds meer interessante bedrijven aktief die streekprodukten te koop aanbieden. Hieronder een greep uit het streekassortiment:

Rondje open Kerk

De kerken in de regio zijn gedurende de zomermaanden open voor bezichtiging. Vrijwilligers ontvangen U hartelijk en beantwoorden Uw vragen.

Enclavedorp Baarle-Nassau / Hertog

De unieke grenssituatie van dit dorp met twee nationaliteiten biedt veel te ontdekken. Tijdens een wandeling zijn de grenzen al zichtbaar.

Christoffelkapel en Routehuisje

Op een steenworp afstand van onze camping ligt de Christoffelkapel. Een leuke rustige plaats om een kaarsje op te steken en een kijkje te nemen. 

2015award winner silver

supporter Cittaslow