Nieuws van Camping Boshoven

Winterkamperen

Voor de eerste keer is onze camping nu ook in de winter geopend!

Steeds vaker kregen we de laatste jaren de vraag om te kunnen overnachten in de winter. Nu onze binnen accommodatie Oard.nl gereed is zijn we het jaar rond open en brandt in de winter de kachel. Niets houdt ons dus nu tegen om ook de camping beschikbaar te houden voor kampeerders die ook van de herfst of winter willen genieten. Rust zal er op onze camping zeker zijn, want niet iedereen is zo'n bikkel dat ie van kamperen houdt bij temperaturen onder de 10 graden. Dus de 9 kampeerplaatsen zullen echt niet allemaal volgeboekt zijn. Comfort is er ook, de huiskamer en het sanitair zijn verwarmd.

Verder kun je uiteraard fantastische wandelingen maken in de omgeving. Maar je kunt ook kiezen om je eigen kampvuur te verdienen door ons te helpen met het jaarlijkse snoeiwerk of ander onderhoud. We kunnen je een heerlijke dag bieden door op het ritme van de natuur op ons terrein bezig te zijn. Ondertussen waait je hoofd heerlijk leeg en stroom je vol met energie.

 

 

Corona

Is mini camping Boshoven geopend?

Jazeker! De mini camping is open met alle gebruikelijke faciliteiten. U heeft elektra, wifi en u kunt uw afval in de daarvoor bestemde bakken doen. 

We letten wel op elkaar, schudden geen handen en houden voldoende afstand. Verder is er een 'vrij en bezet' bord bij de sanitair ruimte. Hierdoor kun je buiten al zien of er een toilet of douche vrij is. Het komt zelden voor dat er niets vrij is, maar in dat geval is het beter om buiten te wachten.

Lees meer: Corona

 

Nieuwsbrief

Ons campingterrein is dit jaar aangepast. De parkeerplaats is uitgebreid en is verplaatst naar de voorkant van de camping. In de schuur naast de camping wordt een geheel nieuwe en bijzondere accommodatie gebouwd Oard.nl.

Oard tekst

 

Wil je op de hoogte blijven? meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws van Camping Boshoven 600x600

Lees meer: Nieuwsbrief