Nieuws van Camping Boshoven

Uitwaaien ......

Deze zo veranderende wereld vraagt aan ons mensen om anders te gaan handelen. Je bent gewend om met je caravan/camper weg te gaan als het 'mooi weer' is. Maar waarom zou je óók niet eens een keer weggaan als de zon minder of niet schijnt? Het gaat erom dat je even weg bent uit je bekende omgeving! Dat je andere mensen ontmoet! Dat je aandacht geeft aan elkaar! Dat je de wind door je haren voelt en je hoofd leeg maakt.
Het landschap van Alphen-Chaam wordt hoog gewaardeerd om zijn afwisseling, de rust en de ruimte, de beleefbaarheid van stromende beken en zijn vennen, en vooral om zijn historische landgoederen. Waar in Nederland vind je 19 kilometer aaneengesloten bos? Je bent buiten en je proeft de ruimte; rust en ruimte. Met behulp van het wandelroute- of fietsroutenetwerk stippel je je eigen route uit vanaf de camping en hup! daar ga je de wijde wereld in!


Laat de boel de boel en reserveer hier jouw kampeerplek en laad jezelf op in de buitenlucht!!

Corona

We letten wel op elkaar, schudden geen handen en houden voldoende afstand. Verder is er een 'vrij en bezet' bord bij de sanitaire ruimte. Hierdoor kun je buiten al zien of er een toilet of douche vrij is. Het komt zelden voor dat er niets vrij is, maar in dat geval is het beter om buiten te wachten.

Lees meer: Corona

 

Nieuwsbrief

Ons campingterrein is dit jaar aangepast. De parkeerplaats is uitgebreid en is verplaatst naar de voorkant van de camping. In de schuur naast de camping wordt een geheel nieuwe en bijzondere accommodatie gebouwd Oard.nl.

Oard tekst

 

Wil je op de hoogte blijven? meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws van Camping Boshoven 600x600

Lees meer: Nieuwsbrief