Nieuws van Camping Boshoven

Corona

Is mini camping Boshoven geopend?

Jazeker! De mini camping is open maar met beperkte faciliteiten. U heeft elektra, wifi en u kunt uw afval in de daarvoor bestemde bakken doen. 

Helaas kunnen we het sanitair niet voor alle gasten tegelijk openstellen. Naar verwachting mag dit vanaf 1 juli wel. Tot die tijd kunnen we het sanitair aanbieden bij één plek. Zo heeft u privé sanitair! U krijgt de sleutel voor de tijd van uw verblijf. Dit is mogelijk als u als eerste boekt voor een verblijf in de periode tussen 1 en 13 juni of 25 juni en 1 juli. De andere momenten zijn al bezet.

Mocht je een vakantie willen boeken (en ben je niet ziek), dan kun je online reserveren.

Coronavirus nieuw van Camping Boshoven 600x600

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Annuleren kan altijd. Er kunnen wel kosten aan verbonden zijn. Kijk in de Algemene voorwaarden van de camping wat voor jou van toepassing is.

Heb je zelf een annuleringsverzekering, dan hangt het af van deze voorwaarden of je de gemaakte kosten, of een deel daarvan, terug kunt ontvangen.

 

Kan ik een boeking verplaatsen?

Neem even contact met ons op via mail of telefonisch. We kijken dan samen naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van de boeking. Dat is mede afhankelijk van de beschikbaarheid.

Hoe zit het met de veiligheid op de camping?

We hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf. Op diverse plekken herinneren we je aan de (voorzorgs)maatregelen.

 

Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Nieuws

Ons campingterrein wordt momenteel aangepast. Er wordt hard gewerkt want het kampeerseizoen nadert al snel. En in de schuur naast de camping wordt een geheel nieuwe en bijzondere accommodatie gebouwd. Een yoga ruimte en gastenkamers met een grote gezamenlijke ruimte voor activiteiten. De laatste ontwikkelingen publiceren we in een nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven? meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

 

Nieuws van Camping Boshoven 600x600

Hieronder kun je de eerder verschenen nieuwsbrieven lezen:

Nieuwsbrief 5: Kamperen buiten de menigte

Nieuwsbrief 4: Geduld en vertrouwen

Nieuwsbrief 3: Bouwen met natuurlijke materialen 

Nieuwsbrief 2: Droom of kans 

Nieuwsbrief 1: Maak 2020 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, dit kan door het aanmelden voor onze nieuwbrief.

Veel leesplezier alvast.