Nieuws van Camping Boshoven

Winter Vibes

Je kunt misschien niet op wintersport in het buitenland, maar wat dacht je van "Wakker Worden in een Winters Landschap?"
Op de kleinste minicamping van de grensstreek komen jouw Winter Vibes helemaal tot leven! Geniet van het prachtige Winterse landschap, en rust tijdens wandelingen door de omgeving.

Maar je kunt ook kiezen om je eigen kampvuur te verdienen door ons te helpen met het jaarlijkse snoeiwerk of ander onderhoud. We kunnen je een heerlijke dag bieden door op het ritme van de natuur op ons terrein bezig te zijn. Ondertussen waait je hoofd heerlijk leeg en stroom je vol met energie.


Laat die Winter Vibes maar stromen en reserveer hier jouw kampeerplek en laad jezelf op in de buitenlucht!!
Welke plaatsen beschikbaar zijn hangt af van de weercondities. Er is alleen kort verblijf mogelijk omdat ook het terreinonderhoud en snoeiwerk uitgevoerd moet kunnen worden.

 

Corona

We letten wel op elkaar, schudden geen handen en houden voldoende afstand. Verder is er een 'vrij en bezet' bord bij de sanitaire ruimte. Hierdoor kun je buiten al zien of er een toilet of douche vrij is. Het komt zelden voor dat er niets vrij is, maar in dat geval is het beter om buiten te wachten.

Lees meer: Corona

 

Nieuwsbrief

Ons campingterrein is dit jaar aangepast. De parkeerplaats is uitgebreid en is verplaatst naar de voorkant van de camping. In de schuur naast de camping wordt een geheel nieuwe en bijzondere accommodatie gebouwd Oard.nl.

Oard tekst

 

Wil je op de hoogte blijven? meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws van Camping Boshoven 600x600

Lees meer: Nieuwsbrief