Corona

Is mini camping Boshoven geopend?

Jazeker! De mini camping is open met alle gebruikelijke faciliteiten. U heeft elektra, wifi en u kunt uw afval in de daarvoor bestemde bakken doen.

Onze camping biedt u ook een erg veilige omgeving. Er zijn slechts 9 kampeerplaatsen en daardoor zijn er nooit veel gasten aanwezig.

We letten wel op elkaar, schudden geen handen en houden voldoende afstand. Verder is er een 'vrij en bezet' bord bij de sanitair ruimte. Hierdoor kun je buiten al zien of er een toilet of douche vrij is. Het komt zelden voor dat er niets vrij is, maar in dat geval is het beter om buiten te wachten.

Mocht je een vakantie willen boeken (en ben je niet ziek), dan kun je online reserveren.

Coronavirus nieuw van Camping Boshoven 600x600

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Annuleren kan altijd. Er kunnen wel kosten aan verbonden zijn. Kijk in de Algemene voorwaarden van de camping wat voor jou van toepassing is.

Heb je zelf een annuleringsverzekering, dan hangt het af van deze voorwaarden of je de gemaakte kosten, of een deel daarvan, terug kunt ontvangen.

 

Kan ik een boeking verplaatsen?

Neem even contact met ons op via mail of telefonisch. We kijken dan samen naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van de boeking. Dat is mede afhankelijk van de beschikbaarheid.

Hoe zit het met de veiligheid op de camping?

We hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf. Op diverse plekken herinneren we je aan de (voorzorgs)maatregelen.

 

Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt