Lekker fietsen

Onze omgeving is perfect te verkennen op de fiets. Dankzij het Knooppunten systeem kunt u moeiteloos een eigen route samenstellen langs de plaatsen die u wilt bezoeken.

Wat u zeker niet mag missen is Het Bels Lijntje. Dit toeristisch fietspad ligt ca. 400m van de camping. En biedt U een rustige fietstocht naar Turnhout of Tilburg.

Maar er is ook de baronie-route. Dit is een van de mooiste routes die u door de bossen naar de mooie Markvallei leidt en door afwisselend natuurgebied weer terug.

Deze route is ook prima via het knooppuntennetwerk te rijden. Voor de avontuurlijke fietser zijn er in de omgeving ook mogelijkheden voor mountainbikers!

Fietsen Camping Boshoven 600x600

Fietsen en wandelen in de omgeving van Alpen.

Vanuit Camping Boshoven kun je heerlijk wandelen en fietsen. Deze routekaart laat de fiets- en wandelroutes in de directe omgeving zien. Het zijn officiële en goed gemarkeerde routes via knooppunten, dus je kunt zorgeloos op pad gaan! Zo werkt deze routekaart Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken.

Met de tabbladen bovenaan de kaart kun je wisselen tussen wandel- en fietsroutes.

Tip: wil je een route uitstippelen?

Creëer alvast jouw wandel- of fietsroute door Noord-Brabant met de online routeplanner op www.routesinbrabant.nl. Fietsen en wandelen via knooppuntroutes in Brabant Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant kun je heel gemakkelijk gebruik maken van het knooppuntensysteem; een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde wandel- en fietspaden door heel Noord-Brabant.

Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen of te fietsen, creëer je jouw eigen route. Langs de fiets- en wandelpaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die je de juiste weg wijzen. Bij ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat je je route ook altijd kunt aanpassen. Ook worden hier de afstanden tussen de knooppunten aangegeven.